Like us on Google
49 lei pentru un tratament cu keratina pentru refacerea si repararea structurii firului de par + tuns + spalat + finisat + aranjat + styling la Salon Esthetique Studio in valoare de 150 lei - Reducere 67%!

Subcategorii : Tratament infrumusetare, Hairstyle, Tuns
 
49.00 lei
VALOARE
150.00lei
DISCOUNT
67.00%
ECONOMISESTI
--
Voucher oferit de : Zumzi
Oferta a expirat!
oferta expirata
41 vouchere cumparate.
Recomanda:
 
Detalii
Ingrijirea parului vara, presupune o conduita speciala. Parul are tendinta sa se usuce, sa devina inexpresiv si fragil mai ales la mare, cand este udat cu apa sarata si uscat des. Tratamentul cu Keratina este solutia cea mai buna pentru a proteja si trata parul intr-un mod cu totul special pe perioada verii. Keratina protejeaza parul de efectele nocive ale soarelui, foenului, placii, vopsirii repetate, decolorarii si coafatului zilnic. Hidrateaza, hraneste si restructureaza parul. Reda volum, stralucire si flexibilitate parului tau. Ofera-i
cel mai bun tratament parului tau la Salon Esthetique Studio:Tratament cu keratinaTunsSpalatFinisatAranjat StylingEfectele Keratinei:Creste volumul si stralucirea paruluiIntareste firul de parProtejeaza impotriva caderii parului.Keratina este componenta principala a parului (85%). Stresul cotidian, poluarea, stilul de viata, pot degrada parul si de aceea, nivelul de keratina din compozitia acestuia se diminueaza. Keratina este un component special care ajuta la formarea parului. Cand parul este coafat in exces si supus factorilor externi (soare, vant, etc), keratina isi pierde calitatea originala, rezultand astfel un par lipsit de elasticitate si greu de aranjat. Cercetatorii au descoperit insa o solutie pentru aceasta situatie: keratina este extrasa din alte surse naturale si introdusa in tratamente pentru par. Aplicata direct pe par, keratina patrunde in profunzime, reparand structura firului de par. Dupa finalizarea unui tratament cu keratina, parul devine moale, stralucitor si bogat.Keratina mai este cunoscuta si pentru efectele sale asupra indreptarii parului cret. Majoritatea produselor de calitate pentru indreptarea parului au la baza keratina. Aceasta ajuta la umplerea lacunelor din cuticulele de par fisurate, uscate sau degradate.
Harta:
S.C. M-IMOGHIR S.R.L.
Adresa: str. Horia, nr 16, Timisoara
Website: http://www.estetiquestudio.com
Oferte similare:
Copyright © 2017 123reduceri.ro. Toate drepturile rezervate.