Like us on Google
Coafuri sofisticate pentru ocazii speciale! Doar 29 lei in loc de 200 lei pentru Coafat de ocazie(cocuri simple, bucle, impletituri) + Spalat + Tratament + Masaj Capilar + Styling! 

Subcategorii : Hairstyle
 
29.00 lei
VALOARE
200.00lei
DISCOUNT
85.00%
ECONOMISESTI
171.00lei
Voucher oferit de : GetADeal
Oferta a expirat!
oferta expirata
17 vouchere cumparate.
Recomanda:
 
Detalii
Coafuri sofisticate pentru ocazii speciale! Doar 29 lei in loc de 200 lei pentru Coafat de ocazie(cocuri simple, bucle, impletituri) + Spalat + Tratament + Masaj Capilar + Styling!
In ziua de astazi suntem atat de grabite, incat nu mai avem timp sa ne uitam cu atentie in propria ograda si sa luam masurile necesare pentru a ne salva de un eventual look plafonat sau sters. Mai ales de cand cu "scuza" ca se poarta stilul poate prea casual, iesim din casa cu parul prins intr-o coada neglijenta.
Nu trebuie sa iesim la patru ace din casa in fiecare zi, dar macar cand suntem invitate sa participam la un eveniment special sa fim cu adevarat elegante.
Esti invitata la o nunta sau un eveniment special si vrei sa arati perfect. Nu uita de coafura, care trebuie sa se potriveasca perfect tinutei, tipului de eveniment, dar si formei feţei tale.
Daca ocazia este foarte speciala si trebuie sa stralucesti cu adevarat, daca tu vei fi in centrul atentiei si trebuei sa dovedesti ca ti-ai dat interesul sa arati impecabila, atunci poti sa optezi pentru o coafura cu adevarat deosebita, o coafura unde stilistul isi pune amprenta, transformand-o intr-o opera de arta.
Buclele, un trend important pentru acesta vara, sunt de asemenea o alegere buna pentru evenimentele speciale. Iti ofera un aer glamour si o stralucire sexy, dar numai daca sunt corect realizate.
Un eveniment special este o ocazie in care femeile isi castiga din nou dreptul de a fi gratioase si fragile. Variantele de coafuri au rolul de a ne reintoarce intr-o epoca a coafurilor elegante, a tinutelor clasice si a gentlemenilor hollywoodieni. Coafurile de ocazii trec dincolo de tendinte si raman atemporale, garantandu-ti o aparitie stralucitoare. Asa ca alege decada care ti se potriveste si transforma-te intr-o diva!
Harta:
Oferte similare:
Copyright © 2017 123reduceri.ro. Toate drepturile rezervate.