Cod reducere Maxi-pet, promotii și oferte Aprilie 2024

Descoperă cele mai noi coduri reducere și promoții verificate manual pentru economii exclusive la Maxi-pet

Click pentru a evalua acest magazin!
maxi-pet.ro
  • 1x folosit
20% REDUCERE pe 29 Martie
... Mai multe detalii

𝟐𝟎% 𝐑𝐄𝐃𝐔𝐂𝐄𝐑𝐄 𝐥𝐚 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐭̦ 𝐢̂𝐧𝐭𝐫𝐞𝐠  DOAR între orele 18.00 - 22.00 pe 29 Martie 2024

expired
  • 0x folosit
Livrare Gratuita
... Mai multe detalii

Promoția este valabilă doar în 14 aprilie, exclusiv online, pe www.maxi-pet.ro, în limita stocului disponibil. Codul nu se cumulează cu alte coduri promoționale, coduri de ofertă sau alte campanii active. Codul este exclusiv online

expired
  • 0x folosit
20% REDUCERE la toate produsele cu preț întreg
... Mai multe detalii

Maxi Promoția este valabilă exclusiv online, pe www.maxi-pet.ro, astăzi, 17 aprilie, între 18.00 - 22.00, în limita stocului disponibil. Prmoția Happy Hour NU se cumulează cu alte promoții, oferte, campanii active și nu se aplică produsului Maxi Pet Basic.

expired

Codul de reducere Maxi-pet este un cod special format din litere și/sau cifre (ex: EXTRA20) pe care îl poți introduce la finalizarea comenzii tale pe site-ul magazinului Maxi-pet pentru a obține un discount sau o reducere de preț.

  1. Alege unul dintre codurile actuale Maxi-pet, apoi dă click pe “Afișează codul”.
  2. Copiază codul de reducere.
  3. Intră pe site-ul Maxi-pet, alege produsele dorite și adaugă-le în coș.
  4. In coș-ul de cumpărături sau finalizare comanda, există un câmp special de voucher, cupon sau cod reducere unde trebuie să lipești (paste) codul copiat anterior.
  5. Asta-i tot! Acum prețul va fi redus.

Înainte de a introduce codul de reducere, asigură-te că îndeplinești condițiile de aplicare ale codului (cum ar fi valabilitatea codului, valoarea minimă a comenzii sau anumite restricții privind produsele). Dacă codul tot nu funcționează, verifică dacă acesta a fost introdus corect și dacă este încă valabil. Dacă nu poți rezolva problema, contactează serviciul de asistență al magazinului pentru ajutor suplimentar.

 

Suma pe care o poți economisi cu un cod de reducere de la Maxi-pet poate varia în funcție de valoarea comenzii și de valoarea discountului oferit. De regulă, procentul de reducere poate fi cuprins între 5% și 50%, iar suma economisită poate ajunge la câteva sute de lei, în funcție de situație.

 
Date de contact
Adresa: Preciziei, nr 1, Preciziei Business Center, Tronson 1, et.2, sect.6, 062202 București, Romania
Telefon: 031.432.87.56
Email: [email protected]